2011. április 26., kedd

22.

Szerencsére az elmúlt napokban a főnökség otthon húsvétozott, így nyugodtan dolgozhattunk, bár egy kissé elegem van pár dologból. Szép, egy hónap után.. :) De jól érzem itt magam, csak jól esik leírni a furcsaságokat, szóval kedves felmenők és barátok ne aggódjatok, minden rendben a lelkivilágommal, csak néha kitépném a hajam.

A szádba rágják, hogy itt nincs helye a kreatívitásnak, kövesd a procedúrát, viszont semmi nincs leírva pontosan, hogy mit hogy kell csinálni. Pl a Vodánál ugyanez volt, ott sem kellett kreatívkodni, viszont a kezedbe nyomtak mindig egy tréningfüzetet vagy legalább egy leírást, hogy nesze droid, nyomkodd a gombokat ebben a sorrendben. Itt meg valaki megmutat valamit, hogy na ezt ÍGY kell csinálni, erre másnap jön valaki, mögéd áll, majd beledörren a füledbe, hogy MIT CSINÁLSZ? KI MUTATTA EZT??? És ekkor megmutatja a szerinte helyes utat. Tegnap ez volt a mini bárral, csináltam az utólagos terheléseket azon kedves vendégeknek, akik a kicsekkoláskor állították, hogy nem fogyasztottak semmit, de sasszemű room szervíz utólag leellenőrizte, és hát mégis. Na ilyenkor ha a vendég már nincs helyben, azt kellett csinálni, hogy az egészet ráterheled egy fiktív szobára, leírva a vendég nevét és szobaszámát, és majd az okosok a head office-ban behajtják a manit. Épp ezt csináltam, amikor a kis szexi ott termett, hogy mit csinálok, ki mutatta ezt, elmondtam, és akkor mondta, hogy már nem így kell csinálni, és amúgy is szerinte én itt semmiből nem kaptam normális tréninget (kis sasszem) így mondta, hogy akkor menjünk körbe a szállodában, megmutat néhány dolgot, legalább láttam egy szobát, meg egy-két irodát.
Dzsordzsival dolgoztunk tegnap együtt, amit szeretek, mert olyan kis jó lélek az a fiú, és olyan beszólásai vannak, hogy állandóan röhögök, de úgy amit nem tudsz abbahagyni, el tudom képzelni mi látszik a kamerán.. Neki is dohogtam egy sort, hogy nem igaz, hogy minden nap mindent máshogy kell csnálni, és mondta tudja, de ő már kifejlesztette azt a tudást, hogy egy folyamatot megtanult 4 féle képpen megcsinálni a szerint, hogy épp ki a supervisor. :D Mondjuk tényleg ez a legjobb megoldás, de azért ez nevetséges.
Ő is szórakoztatott az indiai kultúrával, bár ő nagyon vallásos és keresztény ha minden igaz, mert ő pl mondta is bent, hogy nem dolgozhat nagypénteken, mindenképpen akkor adják ki a szabadnapját. Tőle tudtam meg, hogy 32 különböző nyelv van az országban, nem 100. :) Ő mondta, hogy náluk még úgy megy, hogy a menyasszony meg a vőlegény nem találkozhat az esküvő előtt kettesben, és miután megvan az eljegyzés, mindkét családnak egy hónapja van a felmondásra (próbaidő vagy mi), ezalatt próbálnak kinyomozni mindent a másikról, hogy valóban rendes ember e. Kérdezgetik a munkatársakat, barátokat, megfigyelik munka közben, stb.. Kérdeztem tőle, hogy nem gond e, hogy olyan valakit vesz el, akit nem is ismer, mi van ha mégsem szereti majd, vagy nem partner, de mondta nem, mert majd megszokják egymást, ott annyi pénzt ölnek az esküvőbe és a házasságba, hogy nem nagyon válik el senki. Hát érdekes, ez azért nagyon távol áll tőlem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése